Donnerstag, 18. Dezember 2008

Emel'e yardım eli uzatalım

Berlin'de yaşayan ve kan kanseri tedavisi gören Emel'e yardımcı olmak amacıyla 19 Aralık'ta doku tipleme kampanyasına katılalım!

Emel'e yardım eli uzatalım

Ailesiyle Berlin'de yaşayan 27 yasındaki genç anne Emel lösemi hastası. Bu kötü hastalığı yenebilmesi için acilen kök hücre / ilik nakline ihtiyacı var. Yalnız 100de yüz uyum sağlayan donör henüz bulunamadı. Kendinizden alınan 5 ml kan ile, DKMS Deutsche Knochenmarkspenderdatei (Alman Kemik İliği Bağış Bilgi Bankası) kayıt ettirmek ve kan tahlilinden sonra kök hücreleriniz hastalarımıza uygun bulunduğunda, ilik naklinin gerçekleşmesidir.

Bu kampanya ünlü politikacılarımız Cem Özdemir ve Özcan Mutlu tarafından destekleniyor. Emel ve diğer hastalara ikinci bir hayat şansı vermek istiyorsanız, lütfen DKMS Alman Kemik Iliği Bağıs Bilgi Bankası tarafından gerçekleştirilen kampanya`ya katılın! Ateş düştüğü yeri yakmasın!

Emel ve benzer hastalara ikinci bir yaşam şansı nasıl sağlayabiliriz?

DOKU TIPLEME GÜNÜ:

Tarih: Cuma, 19 Aralık 2008

saat 10:00 bis 16:00 arası

Yer: TU Berlin Glaspavillon (U-Bahnhof Ernst-Reuter- Platz)

Strasse des 17. Juni 144

10623 Berlin


-----

PARA YARDIMI:

DKMS Bağış hesabı

600 001 763 2

Berliner Sparkasse

BLZ 100 500 00

BTBTM Berlin'de yaşayan ve kan kanseri tedavisi gören Emel'e yardımcı olmak amacıyla 19 Aralık'ta doku tipleme kampanyasına katılmaktadır! Sizleri de kampanyaya katılmaya davet ediyoruz!


Bitte hier klicken, um zum Artikel der ha-ber.com zu gelangen (in türkischer Sprache)
Share/Bookmark

Keine Kommentare: